STN EN 22857: 1993 (22 3007), Závitníky s broušeným závitem pro metrické závity ISO s tolerančními poli od 4H do 8H a 4G do 6G pro normální a jemné závity. Výrobní tolerance závitové části. - Medřický, Eduard; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 22857: 1989