STN ISO 8051: 1997 (22 3023), Závitníky s dlhou stopkou s menovitými priemermi od M3 do M10 - závitníky so zosilnenou stopkou a kŕčkom. - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8051: 1989