STN EN 24231: 1993 (22 3212), Ruční a strojní závitové kruhové čelisti pro valcové trubkové závity, série G. - Medřický, Eduard; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 24231: 1989