STN EN 24231: 1993 (22 3212), Ruční a strojní závitové kruhové čelisti pro valcové trubkové závity, série G. - Medřický, Eduard; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 74 Nářadí (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 24231: 1989
Spracovateľ: Eduard Medřický, Krista Komrsková. Technická normalizační komise: TNK 74 Nářadí
Keywords: normy