STN EN 24230: 1993 (22 3214), Ruční a strojní závitové kruhové čelisti pro trubkové kuželové závity, série R. - Medřický, Eduard; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 24230: 1989