STN ISO 525: 1993 [neplatná] (22 4503), Brousicí nástroje. Označování a značení brousicích nástrojů. Rozmezí vnějších průměrů a tolerance. - Keller, Petr; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 525: 1986