STN ISO 525: 1993 [neplatná] (22 4503), Brousicí nástroje. Označování a značení brousicích nástrojů. Rozmezí vnějších průměrů a tolerance. - Keller, Petr; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 74 Nářadí (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 525: 1986
Spracovateľ: Petr Keller, Krista Komrsková. Technická normalizační komise: TNK 74 Nářadí
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy