STN EN 1083-1: 2001 (22 4801), Poháňané kefy Časť 1 Definície a terminológia - Bakoš, Ján; Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1083-1: 1997
Spracovateľ: Ján Bakoš, Jozef Drang.
Keywords: normy