STN EN 1083-2: 2001 (22 4801), Poháňané kefy Časť 2 Bezpečnostné požiadavky - Bakoš, Ján; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1083-2: 1997