STN ISO 7294: 1994 (22 5303), Pílové kotúče na drevo. Profil ozubenia. Názvoslovie a označovanie. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 7294: 1983