STN ISO 7294: 1994 (22 5303), Pílové kotúče na drevo. Profil ozubenia. Názvoslovie a označovanie. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 7294: 1983
Spracovateľ: Oľga Ježová, Pavol Molnár.
Keywords: normy