STN ISO 8693: 1997 [neplatná] (22 6382), Lisovacie nástroje. Ploché vyhadzovacie kolíky. - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8693: 1987