STN ISO 8693: 1997 [neplatná] (22 6382), Lisovacie nástroje. Ploché vyhadzovacie kolíky. - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8693: 1987
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy