STN ISO 1703: 1995 (23 0600), Náradie na uťahovanie skrutiek a matíc. Názvoslovie. - Dodeková, Dana; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 1703: 1983
Spracovateľ: Dana Dodeková, Ján Madár.
Keywords: normy