STN ISO 1085: 1995 [neplatná] (23 0608), Párovanie otvorov stranových kľúčov. - Oroš, Mikuláš; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 1085: 1986