STN ISO 1085: 1995 [neplatná] (23 0608), Párovanie otvorov stranových kľúčov. - Oroš, Mikuláš; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 1085: 1986
Spracovateľ: Mikuláš Oroš, Ján Madár.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy