STN ISO 8764-1: 1998 [neplatná] (23 0808), Skrutkovače na skrutky s krížovou drážkou v hlave Časť 1 Pracovná časť skrutkovača - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 8764-1: 1992