STN ISO 8764-1: 1998 [neplatná] (23 0808), Skrutkovače na skrutky s krížovou drážkou v hlave Časť 1 Pracovná časť skrutkovača - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 8764-1: 1992
Táto norma nahrádza STN 23 0808 z 24. 10. 1981 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy