STN ISO 8764-2: 1997 [neplatná] (23 0808), Skrutkovače na skrutky s krížovou drážkou v hlave Časť 2 Všeobecné požiadavky, dĺžka pracovnej časti a označovanie ručných skrutkovačov - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8764-2: 1992