STN ISO 8764-2: 1997 [neplatná] (23 0808), Skrutkovače na skrutky s krížovou drážkou v hlave Časť 2 Všeobecné požiadavky, dĺžka pracovnej časti a označovanie ručných skrutkovačov - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8764-2: 1992
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy