Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 1. zv. Všeobecné poznatky
Saved in:
| Main Authors: | , |
|---|---|
| Format: | Book |
| Language: | Slovak Hungarian |
| Published: |
Bratislava :
Štátne nakladateľstvo technickej literatúry,
1954.
|
| Edition: | 1. vyd. |
| Series: | Literatúra pre potravinársky priemysel
|
| ISBN: |
(viaz.) |
| Physical Description: |
193 s. + : il. ; 8°. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
| Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
|---|---|---|---|---|---|
| Prezenčne Place a Hold |
2720347156 III.27198 |
Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
| Prezenčne Place a Hold |
2720369934 III.17960 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |