STN ISO 839-2: 1997 (24 1434), Frézovacie tŕne s kužeľovou stopkou 7/24 Časť 2 Príslušenstvo - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 839-2: 1977