STN ISO 3936: 1993 (24 1482), Redukčné púzdra s unášačom a vnútorným i vonkajším kužeľom 7:24. Rozmery. - Palacka, Emil; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje preklad ISO 3936: 1977