STN ISO 3936: 1993 (24 1482), Redukčné púzdra s unášačom a vnútorným i vonkajším kužeľom 7:24. Rozmery. - Palacka, Emil; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje preklad ISO 3936: 1977
Spracovateľ: Emil Palacka, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy