STN ISO 4202: 1994 (24 1485), Redukčné puzdrá s vonkajším kužeľom 7/24 na nástroje s kužeľovou stopkou Morse. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 4202: 1978
Spracovateľ: Oľga Ježová, Pavol Molnár.
Keywords: normy