STN ISO 5415: 1994 (24 1486), Redukčné puzdrá s kužeľovou stopkou 7/24 a dutinou Morse s upínacou skrutkou. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 5415: 1977