STN ISO 298: 1993 (24 3310), Obrábacie stroje. Upínacie hroty. Rozmery vzájomnej vymeniteľnosti. - Ježová, Oľga; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 298: 1973