STN ISO 4247: 1995 (24 3704), Vŕtacie puzdrá a príslušenstvo. Rozmery. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 4247: 1977
Spracovateľ: Oľga Ježová, Pavol Molnár.
Keywords: normy