STN ISO 3442: 1995 (24 3807), Dvojčeľusťové samostrediace skľučovadlá pre obrábacie stroje (Typy s unášacím perom). Rozmery zameniteľnosti a preberacie predpisy. - Oros, Mikuláš; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3442: 1991