STN EN ISO 9513: 2003 (25 0249), Kovové materiály. Kalibrácia prieťahomerov používaných na jednoosovú skúšku ťahom (ISO 9513: 1999). - Brodňan, Ladislav; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9513: 2002