STN EN ISO 9513: 2003 (25 0249), Kovové materiály. Kalibrácia prieťahomerov používaných na jednoosovú skúšku ťahom (ISO 9513: 1999). - Brodňan, Ladislav; Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9513: 2002
Táto norma nahrádza STN EN 10002-4 z júna 2000 a anglické znenie STN EN ISO 9513 z januára 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Jozef Drang. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy