STN EN ISO 10360-1: 2002 (25 2011), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Akceptačné a verifikačné skúšky súradnicových meracích strojov (CMM) Časť 1 Slovník (ISO 10360-1: 2000) - Barysz, Igor; Turek, Stanislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10360-1: 2000