STN EN ISO 10360-3: 2002 (25 2011), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Akceptačné a verifikačné skúšky súradnicových meracích strojov (CMM) Časť 3 CMM, ktorých štvrtou osou je os otáčania stola (ISO 10360-3: 2000) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Tykal, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10360-3: 2000 v českom jazyku