STN EN ISO 10360-3: 2002 (25 2011), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Akceptačné a verifikačné skúšky súradnicových meracích strojov (CMM) Časť 3 CMM, ktorých štvrtou osou je os otáčania stola (ISO 10360-3: 2000) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Tykal, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise: č. 7 Geometrické požadavky na výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10360-3: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová, Miroslav Tykal. Technická normalizační komise: TNK 7 Geometrické požadavky na výrobky
Keywords: normy