STN ISO 1878: 1993 (25 2300), Klasifikácia prístrojov a zariadení na meranie a hodnotenie geometrických parametrov stavu povrchu. - Kroneraff, Vladimír; Pospíšil, Miroslav; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 10 Metrológia geometrických vlastností povrchu (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1878: 1983
Táto norma nahrádza STN 25 2300 z 21. 12. 1972 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Kroneraff, Miroslav Pospíšil. Technická normalizačná komisia: TNK 10 Metrológia geometrických vlastností povrchu
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy