STN EN ISO 3650: 2001 (25 3308), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Etalóny dĺžky. Koncové mierky (ISO 3650: 1998). - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Hloušek, Jan; Pospíšil, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 7 Geometrické požadavky na součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3650: 1998 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 25 3308 z 15. 12. 1980, STN 25 3309 z 29. 1. 1980 a STN 25 3310 z 10. 7. 1974 v celom rozsahu
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Jan Hloušek, Miroslav Pospíšil. Technická normalizačná komisia: TNK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov, TNK 7 Geometrické požadavky na součásti
Keywords: normy