STN EN 472: 2001 (25 7011), Tlakomery. Slovník. - Orthoferová, Alžbeta; Škamla, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 472: 1994
Táto norma nahrádza v kapitole II články 21 až 25, 27 a 32, v kapitole III články 42, 63, 64 a v kapitole IV články 101, 102, 103, 110, 111 STN 25 7011 z 11. 7. 1986
Spracovateľ: Alžbeta Orthoferová, Ján Škamla.
Keywords: normy