STN EN 88-1 + A1: 2016 (06 1021), Regulátory tlaku plynu a súvisiace bezpečnostné zariadenia určené pre spotrebiče na plynné palivá Časť 1 Regulátory tlaku plynu na vstupný tlak do 50 kPa vrátane (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 88-1: 2011 + A1: 2016