STN EN 88-1 + A1: 2016 (06 1021), Regulátory tlaku plynu a súvisiace bezpečnostné zariadenia určené pre spotrebiče na plynné palivá Časť 1 Regulátory tlaku plynu na vstupný tlak do 50 kPa vrátane - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 88-1: 2011 + A1: 2016
Táto norma nahrádza STN EN 88-1 z decembra 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy