STN EN 89: 2016 (06 1414), Zásobníkové ohrievače vody na plynné palivá na ohrev úžitkovej vody určené pre domácnosť. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 89: 2015