STN EN 89: 2016 (06 1414), Zásobníkové ohrievače vody na plynné palivá na ohrev úžitkovej vody určené pre domácnosť. - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 89: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 89 z októbra 2015, ktorá od 1. 10. 2015 nahradila STN EN 89 + A1 + A2 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy