STN EN 19: 2016 (13 3004), Priemyselné armatúry. Označovanie kovových armatúr. - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 19: 2016
Táto norma nahrádza STN EN 19 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy