STN EN 12895: 2016 (26 8890), Priemyselné vozíky. Elektromagnetická kompatibilita. - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12895: 2015