STN EN 12895: 2016 (26 8890), Priemyselné vozíky. Elektromagnetická kompatibilita. - Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12895: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12895 z januára 2016, ktorá od 1. 1. 2016 nahradila STN EN 12895 z októbra 2002 v celom rozsahu. STN EN 12895 z októbra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 9. 2017
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy