STN EN 1908: 2016 (27 3012), Bezpečnostné požiadavky na zariadenia určené na osobnú lanovú dopravu. Napínacie zariadenia. - Hiľovský, Róbert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 61 Lanová doprava (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1908: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1908 z decembra 2015, ktorá od 1. 12. 2015 nahradila STN EN 1908 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Róbert Hiľovský. Technická komisia: TK 61 Lanová doprava
Keywords: normy