STN EN 16228-1: 2016 (27 7991), Vrtné zariadenia a zariadenia na zakladanie stavieb. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16228-1: 2014