STN EN 16228-1: 2016 (27 7991), Vrtné zariadenia a zariadenia na zakladanie stavieb. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16228-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16228-1 z októbra 2014, ktorá od 1. 10. 2014 nahradila STN EN 791 + A1 z augusta 2009 a STN EN 996 + A3 z augusta 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy