STN EN 13594: 2016 (83 2752), Ochranné rukavice pre motocyklistov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13594: 2015