STN EN 13594: 2016 (83 2752), Ochranné rukavice pre motocyklistov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13594: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13594 z januára 2016, ktorá od 1. 1. 2016 nahradila STN EN 13594 z januára 2004 v celom rozsahu. STN EN 13594 z januára 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 8. 2017
Spracovateľ: Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy