STN EN 1366-2: 2016 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 2 Požiarne klapky - Rástocká, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-2: 2015